Himla kul! :)

Var jättekul idag på lexby! :) Klassen är faktiskt bra. :) Hoppas att vi inte delas.. :) Jag kommer iallafall välja Tyska. :) Har typ inget att skriva.. :/ :/ Men skriver mer sen. ^^

Mammor och minimodeller..

Kollar på mammor och minimodeller just nu. :) Tycker programet är ganska kul för det är väll mer mammorna som väll än barnen. :) Men iallafall, imorgon ska jag åka till lexby. :) Som sagt har jag bestämt träff med Elsa. :) Så ska bli hur kul som helst. :) Men nu ska jag fortsätta kolla. :)
'Så hejdå. ♥

Imorgon. ♥

Imorgon drar jag och alla andra femmor till lexby. ^^ Ska bli hur kul som helst! Vi kommer ha minispråkslektioner då. :) Vi kommer ha franska, spanska och tyska. :) Sen ska vi fika. ♥ Har bestämt med Elsa att vi ska träffas under dagen något. ;) Sen drar vi tillbaka til den lite mindre roliga skolan. :/ Idag har vi haft Matte, tema, bil och lite annat. ^^ När jag kom hem hade mamma varit och köp jättefina kläder till mig. ♥ Blev jätteglad! :) Men nu ska jag fortsätta med det jag gör. :) Så hejdå. ♥

Jamen hej på dig. :P

Hej på er allihopa! :) Just nu sitter jag här vid datorn och gör typ nada nada. :/ Ska kolla ponnyakuten sen kl 19:00. :) Jag har ju inte pressenterat mig eller så så,  Här kommer en liten text om mig. :))
Jo mitt namn Är Linnea och jag är 11 år. Född 00 alltså. :) Men på fritiden rider jag, är med kompisar och massa mer saker. ^^ Jo jag ängnar stor del av min fritid till datorn. :/ Bloggar jag följer är bland annat Nellieberntsson.se, eelsalindh.blogg.se och fiastylee.blogg.se :) Har typ inget mer att säga nu så. :) Hejdå. :)

Just nu städar jag.. :/

Kollar på tv. :))

Just nu sitter jag och kollar på tv. Har typ inget att göra nu. ;) Är såå trött idag. :/ skriver mer sen. :))

Hej.

Hej alla! Förlåt för att jag inte bloggat! :( Men har åkt pulka, pappa fyller år och så får vi gäster sen. :) Sen kan man inte blogga från mobilen. :) Men har två frågor. :)
  • Vad heter appen som blogg.se har? ( om dem har någon)
  • Hur gör man tidsinställt inlägg? :)
Det var det. :) Så aa. Kommer antagligen inte blogga mer idag. :/ Tyvärr.. men syns imorgon isåfall. ♥

Nån som vet vad blogg.ses app heter?

Musik.

Amc - Kan inte ljuga för dig ♥

Välkommen!

Välkommen till min blogg. :) Hoppas du kommer fortsätta kika in här då och då. :) Jag heter iallafall Linnea och är 11 år. :) Jag går i 5:an men ska börja 6:an snart. :) Men nu ska jag göra något så kommer blogga mera ikväll. :))

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0